2005-10-24

7 nye til ungdomsmøde!!!

De sidste par måneder, har vi hver anden lørdag været i en park, der ligger ca. 100 m. fra kirken. Vi har ungdomsmøde fra 15-17 lørdag eftermiddag, og så har vi valgt at leje en udendørs volley- og basketbane i denne park, hvor vi så inviterer de unge der er i parken, med til at spille. Det har været en vældig god ide, for at få fat i folk, og hver gang er vi kommet i kontakt med nye. I lørdags var der 7 unge, der stod og spillede da vi kom. Dem spillede vi med en times tid, og holdt bagefter en andagt / appel, hvor vi fik lov til at forkynde evangeliet for dem. Det er rigtig dejligt, at vi på den måde kan vidne om det vi tror på, og samtidig invitere dem til at være med i kirkens arrangementer.
Indtil videre har det ikke betydet, at de kommer til arrangementerne i kirken, men vi tror det er en god måde at evangelisere på, og samtidig blive en del af nærmiljøet omkring kirken.
I tirsdags var vi nede at bestille et stort skilt til kirken, hvorpå alle ugens arrangementer er skrevet. Efter nybygningen af skolen på 2. etage har der ikke rigtig været noget, der indikerede at den bygning vi holder til i er en kirke, så det bliver godt at få hængt skiltet op.
Majbritt og Lydia har nu været i La Paz i Bolivia i et par dage, fordi de skulle hente Visa til Lydia. Det har de fået klaret, og både de og vi herhjemme glæder sig til at de kommer hjem.
På søndag er der folkeafstemning i Peru. De skal stemme ja eller nej til en sammenlægning af det der svarer til snart forhenværende amter i Danmark. Her i landet har man stemmepligt, og man får ligefrem bøde, hvis man ikke stemmer. Så mon ikke de fleste finder vej til stemmeurnerne, og får sat deres kryds.
Chao herfra
Søren

No comments: