2008-01-12

Børneklub

Januar og februar måned har alle børn sommerferie i Peru. I den forbindelse havde vi bestemt, at vi ville prøve at få kontakt til nogle flere børn i løbet af denne sommerferie. Derfor begyndte vi i lørdags en børneklub, der skal køre i disse to måneder. Planen er, at få kontakt med så mange børn som muligt, og gennem børneklubben invitere dem til at deltage i søndagsskolen bagefter.
Første gang var lørdag d. 5 januar, og der kom 3 børn, udover vore egne. I dag gik det noget bedre, hvor der var ialt 15 børn. Det var virkelig skønt, at kunne samle så mange. Nogle har vi aldrig set før, og andre har været lidt med i børnearbejdet tidligere, men har ikke kommet gennem meget lang tid. Så det var virkelig en stor glæde.
Vi bor i et katolsk land, men der var ikke let at mærke på børnenes viden angående bibelhistorie. Første gang hørte vi om Jonas, og denne gang om Daniel, og der var ingen af børnene der havde nogen forhåndsviden om disse to personer. Så det var rigtig godt at kunne dele nogle ting med dem, gennem bibelfortælling, sang mv. Vi har også leg, forfriskning, en lille smule engelskundervisning, samt forskellige kreative ting de skal lave.

1 comment:

Anonymous said...

Hei og godt nytt år om enn litt sent!

Kjekt å se på siden deres - særlig at forsøk på å komme i kontakt med nye lykkes!

Hilsen Marianne i Juliaca