2007-11-18

Skoletur og gymnastik

I sidste uge tog skolebørnene her fra Cusco, glade og forventningsfulde afsted til fælles skoleuge i Juliaca. Der skulle de mødes med skolebørnene fra Arequipa og Juliaca og have 4 dage sammen.
At komme til og fra Juliaca var nok det der var det vanskeligste...det har noget at gøre med at busserne ikke altid kører på det tidspunkt der annonceret.
Det var i hvert fald glade børn der kom hjem. De fik mange gode oplevelser med sig og mange timers leg med de norske børn.
Saras jævnaldrende hedder Lariza. Hun taler norsk og det forstår Sara ikke for godt. Sara taler dansk men det forstår Lariza ikke. Men begge forstår spansk, så det er sproget for dem!

Her lidt glimt fra ugen:



Daniel sammen med Christer og Knut i en sivbåd på Titicaca-søen



Selvfølgelig var der festaften og Rebecca og Martha gav deres bidrag til underholdningen. Her skal Elisabeth sætte sig på en våd klud...
Sara nyder sin madpakke med sin alt for store redningsvest på

Og her er så hele banden. 16 skolebørn og en del lærere


------------------------------------------------------------------------------

I denne uge har en af overskrifterne for Rebecca og Sara været gymnastikkonkurence. Der er blevet trænet næsten dagligt i flere måneder og købt klubdragt. På dagen skulle håret være flettet i franske fletninger og så mange som muligt, af venner og kollegaer, mødte op for at se hvad de kunne præstere.Der blev talt point sammen og Rebecca og de 3 andre hun stillede op sammen med kom på en flot 2. plads.

Her i Peru, dedikerer man sig meget til en bestemt aktivitet. Går man til noget gør man det grundigt. Rebecca og Sara kan gå til gymnastik 6 dage om ugen - det gør de altså ikke, men Rebecca kan se at der sker en udvikling og tager ofte afsted. Desuden har hun også fået gode veninder der, og så trækker det jo ekstra.

No comments: