2007-08-14

Musikundervisning og Alfakursus

I de sidste to uger, har vi haft to arrangementer i kirken, som primært var for de unge. Først var det musikundervisning igennem tre dage, hvor nogle af de mest trofaste unge i kirken, kom et skridt videre med guitar, bas og tromme.
Det var en af vore kollegaer fra Arequipa, der underviste. Disse unge har været en del af kirken siden marts måned. Engelskundervisning, musikundervisning samt sport i parken har været nogle af de trækplastre vi har brugt, for at få dem til at komme. Og de har faktisk været ganske trofast i kirken i disse 4-5 måneder.
Og nu er nogle af dem kommet så langt, at de kan spille lidt med på guitar og bas i kirken. Det er vildt dejligt at se deres entusiasme og glæde ved, at være en del af dette.
Ugen efter, indbød vi så til Alfa-kursus i kirken. Det var et intensivt kursus, som strakte sig over tre aftener fra onsdag til fredag, samt lørdag fra 10 - 16. De førnævnte unge udgjorde kernen af deltagerne i kurset, og så var der 2-3 andre, som var med nogle af dagene.
Alfakurset er et godt redskab, til at give indføring i, hvad den kristne tros hovedpunkter er, og hvordan et menneske kan tage imod Guds ufattelige gave til os, gennem Jesus Kristus.
Deltagerne var meget aktive, og jeg tror de fik en masse med fra kurset. Om søndagen havde vi en lovsangsgudstjeneste, hvor der til sidst var mulighed for at komme frem, hvis man havde lyst til at overgive sit liv til Jesus - enten for første gang, eller på ny. Det var der 7-8 der gjorde. Det var en gruppe af unge fra Arequipa, der havde stået for gudstjenesten, og de bad så for dem der gik frem. Utrolig glædeligt og opmuntrende at se, at disse mennesker havde lyst til, at overgive deres liv til Gud, og lægge sig i Hans almægtige hænder.

Her nogle af de unge i kirken, samt nogle af de unge fra Arequipa.

No comments: