2008-04-10

Besøg fra Arequipa

I weekenden havde vi besøg af en ungdomsgruppe fra Arequipa. Det er nogle af vore kolleger, Jenny og Arild Herigstad, der har startet denne gruppe op. De har indspillet to CD-er, og tager nu rundt til de forskellige lokalkirker, for at støtte arbejdet. Gruppen udfolder sig også inden for drama, optrin, visuelle effekter og dukketeater, og gjorde det vældig godt.
Dukketeater
Ovenfor er der invasion fra rummet, hvor et væsen mener at have ret til at udslette denne verden, og ville have tre gode grunde til ikke at gøre det...
Som det fremgår af billedet, var det ikke noget problem at fange børnenes opmærksomhed...
Sammen med gruppen var vi også på besøg på en skole, hvor de unge i to lange frikvarterer havde oplæg med sang, vidnesbyrd og dukketeater. Lørdag formiddag var vi i en nærliggende park, hvor de unge også optrådte, og vi delte indbydelser og traktater ud.
Lørdag aften havde vi inviteret en hel masse unge som vi har kontakt med ind i kirken til kl. 18 og vi var ialt ca. 40, som hørte det oplæg gruppen havde i ca. 1½ time. Derefter var der hygge, forskellige lege mv., og de fleste blev hængende til kl. 22. Det var meget opmuntrende, og fantastisk at vi også på denne måde kunne dele evangeliet med unge.

No comments: