2007-09-05

Ungdomslederdag

Lørdag d. 1/9 var der arrangeret ungdomslederdag i Juliaca. Jeg havde opfordret nogle af vore unge i Cusco, til at tage med, selvom de ikke er formelle ledere i arbejdet her. Der var seks unge der havde lyst til at tage med, men kun tre af dem havde mulighed for det.
Vi tog afsted lørdag morgen kl. 5.00, på den ca. 5 timer lange tur til Juliaca. Der var ca. 70 unge, der var med til denne ungdomslederdag. Der var repræsentanter fra ungdomsarbejdet i de fleste af kirkens zoner (afdelinger). Det var en stor glæde, at så mange var fremmødt, og jeg tror mange fik en masse med sig hjem, af både praktiske og mere overordnede ideer og gode råd til ungdomsledere.
Kurset varede hele dagen, og om søndagen var der "culto unido" - fælles gudstjeneste for hele Juliaca zone. Der var ved ca. 250 - 300 mennesker samlet, og det var festligt at være så mange mennesker samlede.
Selve gudstjenesten var ikke så lang, men der var til gengæld mange forskellige indslag i slutningen af gudstjenesten. Mange af søndagsskolerne i Juliaca lavede optrin og sang, og også de to skoler i byen, havde lidt at bidrage med.
Søndag eftermiddag kørte vi tilbage til Cusco, og fik snakket en del om de forskellige ting der var foregået. Og der er ingen tvivl om, at Daniel, Jean Claude og Paul var glade for at være med, og for at møde mange andre unge fra kirken. Og de var helt sikre på, at næste gang der skal være en ungdomssamling på landsplan, vil de være med.

No comments: