2005-11-15

Lidt fra hjemmet


De sidste uger har det været meget svingende med vejret i Cusco. Et par dage med flot solskinsvejr, som så bliver afløst af mørke og tunge skyer, samt blæst og kulde. Så lidt sol igen, men i løbet af eftermiddagen kommer der skyer, regn, lyn og torden. Sådan skifter det faktisk hele tiden. Det giver som nogle måske kan gætte anledning til forkølelser - både hos os der er fremmede her, men også for de mennesker der har boet i Cusco hele deres liv.
Vi prøver at nyde de gode dage, og Majbritt har travlt med at få vasketøjet sat over, hvis der skulle være sol om morgenen, da man aldrig ved, hvordan eftermiddagen ser ud.
Sara går i børnehave, og er vældig glad for det. Hun forstår vel en forholdsvis lille procentdel af det de andre siger til hende, men det lader hun sig tilsyneladende ikke standse af. Det er godt og hyggeligt at gå i børnehave, og de laver også mange forskellige ting. Her på billedet havde de en dag, hvor de skulle klædes ud som noget fra naturen. Så Sara blev en blomst. Både mor og far foreslog ellers en gulerod, men det skulle altså være en blomst...
Her er der hygge og historielæsning under parasolen i haven. Nogle opholder sig helst i skyggen i den varme højfjeldssol (vi bor i 3.300 m. højde), og på dage hvor det er rigtig varmt, skal der meget væske til.

No comments: