2007-07-30

Buenos Aires

Turen fra Santos til området ved Foz de Iguazu, samt turen videre derfra til Buenos Aires foregik med natbus. Den bedste af de to nætter var i denne bus, hvor sæderne kunne lægges helt ned, hvilket gav mulighed for en rimelig god nats søvn.

Det var en oplevelse for sig, at komme til Buenos Aires. Det er en by, der ligner meget en europæisk storby, samtidig med, at den har en særlig latinamerikansk charme. Vi boede inde i centrum af byen, og havde mange gode oplevelser, med at gå rundt i byen, se forskellige seværdigheder, en tur i tivoli mv.

Det er vinter, på den sydlige halvkugle, og vi syntes da også, det var koldt nogle af dagene. Men vi havde heldigvis sol hver dag.

På stort set hvert gadehjørne, er der en café, og på trods af vinteren blev mange af dem brugt flittigt. Vi nød nu mere godt af de indendørs restauranter, og der er rigtig meget god mad. Særlig et sted, fik vi de mest møre oksekød man kan forestille sig - det var virkelig så det smeltede på tungen.

På de forskellige ture vi gik i byen, fik vi indtryk af, at der er liv og gang i den hele tiden.

Mange udnytter dette til at tjene en dagsløn, på at lave et eller andet i gaden - som fx. dukketeater, musikgrupper, og selvfølgelig også tango.

No comments: